Închide

NU ESTE UN SECRET, NE PASĂ DE SĂNĂTATEA SÂNILOR TĂI.

CU OCAZIA LUNII INTERNAȚIONALE DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI DE SÂN, SUNTEM FERICIȚI SĂ ANUNȚĂM CĂ STELLA MCCARTNEY, DESIGNER VESTIMENTAR ȘI SUSȚINĂTOR AL CONȘTIENTIZĂRII ȘI PREVENȚIEI CANCERULUI DE SÂN, NE SUSȚINE ÎN ACEASTĂ LUPTĂ. VICTORIA’S SECRET DONEAZĂ FUNDATIEI STELLA CARES, PENTRU PREVENIREA SI SPRIJINIREA ÎN TRATAREA CANCERULUI DE SÂN.

AUTOEXAMINAREA SÂNILOR ESTE FOARTE IMPORTANTĂ PENTRU DEPISTAREA PRECOCE – LA NIVEL GLOBAL, APROXIMATIV 80% DINTRE FEMEILE CU VÂRSTA SUB 40 DE ANI DIAGNOSTICATE CU ACEASTĂ BOALĂ DEPISTEAZĂ SINGURE MODIFICĂRILE SÂNILOR. TE RUGĂM ȘI PE TINE SĂ NI TE ALĂTURI, SĂ CREEZI DIN AUTOEXAMINAREA SÂNILOR O RUTINĂ LUNARĂ ȘI SĂ ÎȚI ÎNCURAJEZI PRIETENELE ȘI FAMILIA SĂ PROCEDEZE LA FEL. #CHECKYOURSELF

CUM SĂ ÎȚi AUTOEXAMINEZI SÂNII

Cea mai bună modalitate de a lupta împotriva cancerului este depistarea precoce. Totuși, un studiu recent a arătat că o treime din femei nu își verifică regulat sânii, iar 20% dintre femei au spus că nu știu cum să facă acest lucru. Ne-am bucura să îmbunătățim aceste cifre!

Odată ce știi ce ai de făcut, verificarea sânilor pentru orice semne de anomalii poate fi un obicei rapid și ușor al rutinei tale. Poți să faci acest lucru chiar și în timp ce faci duș, dimineața sau seara. Aici vei găsi câteva sfaturi utile despre cum să începi:

1. Efectuează o autoexaminare o dată pe lună, dar, de asemenea, încearcă inițial să îți verifici sânii de câteva ori pe parcursul unei singure luni. Ciclul menstrual poate afecta modul în care sânii se simt și arată, așa că este bine să descoperi ce este “normal” pentru tine.
2. În timpul autoexaminării, verifică intreaga zonă a sânilor, inclusiv axilele și până la clavicule. Poți ridica brațul pe partea pe care o verifici pentru a face acest lucru mai ușor.
3. Folosește ușor vârfurile degetelor pentru a simți orice anomalie, prin mișcări în sus și în jos, în direcție semicirculară și circulară.
4. În fața oglinzii, observă dacă există umflături vizibile, cute, leziuni, modificări ale culorii pielii, texturii acesteia, a formei mameloanelor sau scurgeri neobișnuite.

Dacă observi orice anomalii sau modificări te încurajăm să te programezi pentru un control medical de specialitate.

Conștientizarea sănătății sânilor înseamnă pur și simplu să știi ce este potrivit pentru tine. Fiind conștientă de modul în care sânii tăi se simt în mod normal și care este ritmul tău lunar, te poate ajuta să depistezi rapid și din timp modificările neobișnuite. Cu cât ne verificăm sânii și ii încurajăm și pe cei apropiați să facă la fel, cu atât sunt mai mari șansele să depistăm și să tratăm cancerul într-o fază incipientă.

Victoria'S Secret perfumy Tease

TOATE RECOMANDĂRILE ȘI INFORMAȚIILE OFERITE AICI TREBUIE INTERPRETATE CA O ORIENTARE GENERALĂ. PERSOANELE CARE DORESC SĂ EVALUEZE RISCUL DE CANCER, CARE AU NEVOIE DE ANALIZE SAU TRATAMENT TREBUIE SĂ CONSULTE UN MEDIC SPECIALIST.

X

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă procesa comanda, pentru a vă gestiona vizita pe site-ul nostru, dar și în alte scopuri, așa cum este menționat în politică de confidențialitate.