Închide

Produsele comandate sunt livrate doar pe teritoriul României prin compania de curierat DPD. Facem tot ce ține de noi pentru a ne asigura ca produsele VICTORIA’S SECRET să ajungă la tine cât de repede posibil. Produsele comandate sunt împachetate și predate către curier imediat ce primim informația că plata comenzii a fost procesată și confirmată. În funcție de data la care s-a efectuat plata și locul livrării coletului, vom livra coletul către tine între 2 și 14 zile lucrătoare.

01 PLATA

Colaborăm cu eService și acceptăm plățile online cu cardul (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO).

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE CE DEPĂȘESC VALOAREA DE 160 LEI.

Dacă adaugi în coșul de cumpărături produse în valoare de minim 160 LEI, îți vom livra comanda fără a-ți percepe vreun cost de livrare. Costul de livrare pentru comenzile ce nu ating pragul de 160 LEI este de 19 LEI.

02 RETURURI

Dacă din orice motiv decizi să returnezi produsele achiziționate, te poți retrage din contractul încheiat în termen de 14 zile de la data primirii comenzii. Pentru a realiza un retur, trebuie să trimiți formularul de retur completat la adresa de email magazin@victoriassecretbeauty.ro cu titlul “Retur + numărul comenzii” și produsele pe care dorești să le returnezi la următoarea adresă:

Victoria’s Secret
Șos. București-Ploiești 42D
București 077190
Tel.: + 40 728 508 850

De asemenea, poți atașa formularul completat direct în coletul ce conține produsele returnate. Pachetul trebuie să conțină mențiunea „RETUR”. Produsele trebuie returnate în ambalajul original din fabrică (inclusiv învelite în folie) și nu trebuie să prezinte semne de utilizare.

X

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă procesa comanda, pentru a vă gestiona vizita pe site-ul nostru, dar și în alte scopuri, așa cum este menționat în politică de confidențialitate.